Meer resultaten voor Vinyl vloer

Vinyl vloer
 
Novilon vinyl vloer, vinyl vloerbedekking kopen? KARWEI.
Novilon is een kamerbreed vinyl vloerbedekking dat uw zintuigen prikkelt. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid. Een hele stille vloer. Lichtverend, dus prettig aan de voeten. En ideaal voor vloerverwarming. Een unieke vloer, duurzaam en ontworpen én geproduceerd in Nederland. Voordelen van een Novilon vinyl vloer.
Vinyl.
Ook zie je vinylvloeren die gemaakt lijken te zijn van marmer, stenen plavuizen of zelfs van kurk. Vinyl vloeren zijn leverbaar als vinylstroken net als laminaat en vinyltegels waardoor zij makkelijk te leggen zijn voor de nieuwe vloer. Zoals al gezegd, het is de toplaag die de sterkte van vinyl bepaalt en niet de dikte.
Vinyl vloeren Startpagina voor vloerbedekking ideeën UW-vloer.nl.
Alles over vloeren in nieuw Uw Vloer magazine. Warme vinyl vloeren. Comfortabele vloeren voor de slaapkamer. Moderne interpretatie van de visgraat vloer. Mix Match: creatieve vloeren Moduleo Moods. Veelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC vinyl. Onverwoestbare vinyl vloeren met prachtige houtlook.
PVC-Vloeren Voor Consumenten en Projecten Gerflor.nl.
Up-Great Your Floor. Gerflor ontwikkelt, produceert en verkoopt vinyl vloerbedekking, wandbescherming, leuningen en bijbehorende accessoires voor projecten, woningen en sportaccommodaties. Wij bieden onze klanten voor elke ruimte innovatieve, decoratieve en duurzame oplossingen en inspirerende ideëen voor het inrichten van het interieur.
Ambiant Assortiment.
Stuur pagina door / Afbeelding opslaan / Print. Ambiant vinyl is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.
Vinyl vloer: kunststof met natuurlijke look feel Parketmeester.
Woont u in een gehorig huis of appartement? Dan is de vinyl vloer van Parketmeester helemaal ideaal. Waar u op een houtvloer geklikklak hoort van het lopen, valt het geluid op deze kunststof vloer weg. Bedrijfs of voetbalclublogo in uw vinyl vloer.
Vinyl vloer of een PVC vloer?
Vinylvloer: De kleurvastheid van vinyl varieert sterk, afhankelijk van de kwaliteit. Een PVC vloer heeft een gunstige prijs. De prijzen van vinyl lopen sterk uiteen. Een PVC vloer: Alle vloeren van De PVC Vloeren Specialist zijn op dit moment in de aanbieding.
Vinyl Stijlvolle laminaat, parket en vinylvloeren.
Superieure bescherming tegen krassen en vlekken. Geniet jarenlang van je Quick-Step vinyl vloer dankzij de revolutionaire afgedichte bovenlaag met Scratch Guard en Stain Guard technologie. Bekijk de video en ontdek hoe deze laag superieure bescherming biedt tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken.
Vinyl bij POCO Uw meubeldiscounter De superwoonmarkt.
Koop een klein stukje van een donker soort vinyl dat bij uw inrichting past donkerblauw voor de maritieme look of zwart voor alle liefhebbers van modern. De uitgesneden stern dient als mal voor het donkere stuk vinyl. Als deze is uitgesneden past u die in de lichte ondergrond en klaar is uw persoonlijke vloer.

Contacteer ons