Op zoek naar desso tapijt?

desso tapijt
 
Desso tapijt voor lage prijzen fabrieksverkoopgenemuiden.nl.
Desso levert al bijna tachtig jaar hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt voor het topsegment van de markt. Hierbij richt Desso zich zowel op bedrijven als op particulieren. Vloeren van Desso liggen in vele kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.
Parade Floor Fashion.
Ook in huis gaan we voor groen en creëren we sfeer met planten. Binnen wanen we onszelf soms even buiten. Vind een verkoopadres. Cradle to Cradle. Cradle to Cradle. Tapijt frisse lucht. Vloerkleed op maat. Vloerkleed op maat. Part of Desso Group. DESSO copyright 2012.
Desso Lineo Moderne Interieurs.
Zachte vloerbekleding van Desso heeft natuurlijk veel voordelen. Zo is tapijt van Desso geluiddempend, warmte-isolerend, energiebesparend en erg veilig. Door de lage concentratie stofdeeltjes zorgt het tapijt van Desso voor een schone lucht. Desso heeft hier de speciale Desso AirMaster voor ontwikkeld.
Tapijt tapijttegels, bekijk ons assortiment Desso.
Desso Project Tapijt. Desso Consumenten Tapijt. Parade Consumenten Tapijt. Bonaparte Consumenten Tapijt. Desso Hospitality Tapijt. Desso Marine Tapijt. Desso Luchtvaart Tapijt. Desso Circles of Architects. Create Your Own AirMaster. 2016 Desso Holding BV, A Tarkett Company, all rights reserved. Online privacy policy.
Desso tapijt bij Decorette, de tapijtspecialist van de regio.
Tapijt waar je gelukkig van wordt. Desso gaat mee met de trends, speelt in op de behoefte van de klant en produceert tapijten die praktisch en functioneel zijn. Gezondheid en welzijn van de mens zijn belangrijk en met dat uitgangspunt worden de meest uiteenlopende tapijten gemaakt.
Desso Dersimo.
Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Tapijt is een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk comfortabel en luxe gevoel.
Hoe Philips en Desso elkaar vonden in innovatief LED-tapijt MT.nl.
Bekende architecten als Rem Koolhaas hebben er al mee gewerkt, bijvoorbeeld bij de laatste Biënnale in Venetië in 2014. Voor het tapijt van Desso en Philips is speciale software ontwikkeld, zodat het tapijt is aan te sturen met een laptop, tablet of zelfs smartphone.
Aanmelden Desso nieuwsbrief. tapijt verkrijgbaar bij Bouwhof Zoetermeer.
Desso heeft een uitgebreid assortiment in hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt. Ze willen s werelds marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Omdat mensen tegenwoordig het meest van hun tijd binnen doorbrengen vindt Desso het belangrijk dat je een gezond binnenklimaat schept.
Desso tapijt Vloerbedekkingwebwinkel.
Desso tapijt is verkrijgbaar in verschillende materialen en diverse dessins. Of u nu kiest voor een klassieke look of vintage look, er is een passend Desso tapijt voor ieder interieur. Desso tapijt is ook uitermate geschikt voor een mooi vloerkleed.

Contacteer ons